ROTTISAR

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av anne-lie - 7 maj 2009 16:06


Inget speciellt att skriva om egentligen men skriver några rader i alla fall. Tråkigt väder, varför lovar dom bättre väder men sedan så ändras det till sämre igen ?? !! Vi vill ha sol och värme tillbaka, NU !!


Hundarna och jag har varit i skogen som vanligt i dag och Natus springer som en tokig glad kalv ute bland lingonris och stubbar, Jezzie går i koppel och snusar på allt hon når !! Pinnar finns det massor av i skogen, fråga Natus han vet !! vi har en stor samling pinnar framför våran ytterdörr som han har burit hem.


Jezzie har legat och myst som vanligt på altanen men blev helt plötsligt en galen rottis, hon fick syn på sopen !! och den skulle slaktas på direkten..



Kom igen då, din sopa !!!


Natus hittade en gammal tennisboll under altanen och den låg han och tittade på en låååååång stund.. en lerig boll, vill man ta den i munnen !! nä, tyckte Natus efter en lång stunds stirrande på den geggiga bollen..



Matte, du får tvätta den leriga bollen !! den luktar inte gott..


I går var vi till Hudiksvall igen med Jezzie. Som vanligt gick allt bra och hon blir bara busigare och busigare när hon travar på i vattnet. Nu hade hon gått ner lite i vikt igen, härligt !! Bara två gånger kvar nu, sedan blir det förhoppningsvis en varm sommar så vi kan simma ute.


Nu börjar det regna.. fy !!  då blir det en kortare promenad efter maten om det fortsätter att regna. Husse är ute på galej i kväll, dom ska fira av en anställd som har gått i pension. Själv sitter man som vanligt hemma med barn och hundar. Men jag kan erkänna att det passar mej alldeles utmärkt. 


Nu blir det inget mer bloggande idag så hej med er alla bloggläsare.. / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards