ROTTISAR

Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

En vanlig dag..

Av anne-lie - 7 maj 2009 16:06


Inget speciellt att skriva om egentligen men skriver några rader i alla fall. Tråkigt väder, varför lovar dom bättre väder men sedan så ändras det till sämre igen ?? !! Vi vill ha sol och värme tillbaka, NU !!


Hundarna och jag har varit i skogen som vanligt i dag och Natus springer som en tokig glad kalv ute bland lingonris och stubbar, Jezzie går i koppel och snusar på allt hon når !! Pinnar finns det massor av i skogen, fråga Natus han vet !! vi har en stor samling pinnar framför våran ytterdörr som han har burit hem.


Jezzie har legat och myst som vanligt på altanen men blev helt plötsligt en galen rottis, hon fick syn på sopen !! och den skulle slaktas på direkten..



Kom igen då, din sopa !!!


Natus hittade en gammal tennisboll under altanen och den låg han och tittade på en låååååång stund.. en lerig boll, vill man ta den i munnen !! nä, tyckte Natus efter en lång stunds stirrande på den geggiga bollen..



Matte, du får tvätta den leriga bollen !! den luktar inte gott..


I går var vi till Hudiksvall igen med Jezzie. Som vanligt gick allt bra och hon blir bara busigare och busigare när hon travar på i vattnet. Nu hade hon gått ner lite i vikt igen, härligt !! Bara två gånger kvar nu, sedan blir det förhoppningsvis en varm sommar så vi kan simma ute.


Nu börjar det regna.. fy !!  då blir det en kortare promenad efter maten om det fortsätter att regna. Husse är ute på galej i kväll, dom ska fira av en anställd som har gått i pension. Själv sitter man som vanligt hemma med barn och hundar. Men jag kan erkänna att det passar mej alldeles utmärkt. 


Nu blir det inget mer bloggande idag så hej med er alla bloggläsare.. / Anne-Lie


 
 
Monika

Monika

7 maj 2009 17:31

Hej!
Vilken härlig bild på Jezzie, visste inte att hon kunde bli arg,men hon är söt ändå :).
Monika

http://www.aslan.dinstudio.se

 
AnnCatrin

AnnCatrin

7 maj 2009 19:41

hallå!
tydligen är kommentaren som jag skrev igår borta, konstigt! men som svar på din fråga om människan i skogen så hade hon en blå cape på sig först, kolla filmen får du se, men han var inte intreserad då heller ;0)
och jag tror inte träden hade nån betydelse, vi stod i en glänta, hade vi stått mer öppet hade han nog varit lika ointresserad.
kramen AC

http://uppfeldt.st

 
Katharina

Katharina

8 maj 2009 12:04

Hejsan!!
Fy har du en sådan elak hund? Nja det tror jag inte på. Det är nog soppen som går till attak mot henne så hon måste få föesvara sig.

Ha en trevlig helg.

http://kathairnawiden.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anne-lie - 20 december 2010 21:15

  Tog en promenad med Natus i eftermiddag men jag tog visst fel, jag hade Nalle Puh med mej, Natus måste ha stannat hemma   . Natus lyssnar alltid så bra när man har honom lös ute men idag så hade han fluff i båda öronen !! Anledningen var nog att ...

Av anne-lie - 9 oktober 2010 22:54

  Har glömt att skriva att jag har en ny blogg nu som heter   http://www.annerotts.bloggplatsen.se   där kommer jag i fortsättningen blogga vidare om våra underbara rottisar och om familjen. Välkommen ... ...

Av anne-lie - 27 juli 2010 14:39

  Har varit dålig på att blogga i sommar. Värmen har varit otrolig och man har knappt orkat göra något. Hundarna har badat både i hav och sjö, självklart fick Natus även denna sommar våteksem. Blev tvungen att ta penecillin för att få bort det. Jez...

Av anne-lie - 27 juni 2010 21:35

  Midsommaraftonen firade vi tillsammans med Andrietta, Tomas och barnen. Jezzie och Natus följde med. Natus kom till paradiset, men han fick  inte träffa 2 av dom 3 vackra rottistikarna. Herta löpta och Fia är dräktig. Men söta Selma som snart fyl...

Av anne-lie - 17 juni 2010 14:52

  I går kväll åkte vi äntligen till klubben för lite träning med Natus. En massa glada rottisar på planen, härligt med sällskap. Jag fotade så det blir mest bilder i dagens blogg..        Husse och Natus       Ja vad säger man om denn...

Ovido - Quiz & Flashcards