ROTTISAR

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av anne-lie - 4 maj 2009 23:59


Så var det vackra vädret borta... regn hela dagen, grått och tråkigt. I morse ville inte Jezzie och Natus gå ut och göra sin morgontoalett !! men matte, det är blött ute och kallt, vi ligger kvar i den varma sängen istället.. vi kan hålla oss länge till..!!!! Jezzie suckade när hon insåg att det var bara att gå ut och blöta ner tassarna, hon skakade bort regndropparna som landade på henne och tittade lite trött på mej, skyndade sig att kissa och visde sedan att hon ville in direkt. Ingen morgon bajsning i dag inte.. Natus gick ut lite lättare men även han har börjat lata till sig när det är dåligt väder. Nosade och gjorde sina behov och ville sedan in i huset igen. Båda två ville sova ett tag till så dom kröp ner i sina sängar och myste. Jag själv kännde för samma sak men hade en massa tråkiga hushållssysslor att göra så det var bara att sätta i gång. Barnen var lediga i dag från skolan så jag hade trevligt sällskap hela dagen, tur det när det är så tråkigt väder, finns inte så mycket att göra ute då.


Vid halv sex på eftermiddagen åkte vi ner till Hudiksvall igen för Jezzies rehab och det gick som vanligt jättebra. Idag var hon på ett lite extra bushumör, gick med en gummileksak i munnen nästan hela tiden och visade tydligt att hon ville leka med oss samtidigt som hon gick i vattnet.. I bland kommer en liten valp fram ur damen och idag var en sådan dag, kanske för att hon hade legat och slappat nästan hela dagen pga regnet.. roligt hade hon i alla fall.. Hon utökade till 18x 2  det går riktigt bra.. så härligt att se att det har skett stora framsteg. Värt varenda krona..

Hon hade inte gått ner något mer i vikt så vi kämpar vidare med den saken men hon har i alla fall tappat 3 kilo sedan vi bytte foder.


Natus har faktiskt ätit ganska bra sista dagarna och det är matte väldigt glad för men nu hörde jag att en tik som bor i området har börjat löpa så snart börjar väl matlusten försvinna för den hormonstinge prinsen !!


Det hade gått vädigt bra på MH för kompisen Aston, våran berner sennen kille på gatan.. ett stort grattis säger vi till honom.

Spökena hade tydligen inte betytt ett skvatt för honom, Natus passade på att tömma sina analsäckar när han träffade spökena.. domaren stod alldeles bakom och han slutade andas för en stund !! konstigt.. fattar inte varför !!


Hoppas på bättre väder i morgon så vi kan ta en härlig promenad Natus, Jezzie och jag. Mysa på tomten och fixa lite. På onsdag verkade det som om värmen skulle hitta tillbaka i alla fall. Man kan ju hoppas.


Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon så god natt och ha det bra / Anne-Lie


Glöm inte skriva en liten hälsning om ni läser bloggen.

Det är roligt med lite kommentarer och hälsningar.


Ovido - Quiz & Flashcards