ROTTISAR

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av anne-lie - 19 maj 2009 14:27


Det blev en lång dag för Samantha igår, flera timmar på sjukhuset innan hon kom hem, hungrig och trött.

EKG visade inget och hjärtat lät bra, vad som hände vet vi inte och ingen utredning väntas heller, något annat hade man väl inte vänta sig i dessa spartider !! Lite förvånad över att en liten tjej som har ont i hjärtat och andningssvårigheter får vänta i flera timmar på doktorn..

Nu mår hon i alla fall bra igen och vi får hoppas på att det var något tillfälligt. Men visst undrar man vad det var som hände, hon är inte den som klagar i första taget så hon hade säkert ont.


Jezzie och Natus blev så glada när hon kom hem och luktade på hela henne, vart har du varit ?? det luktar annorlunda om dej. Hon hade flera klistermärksringar efter EKG lapparna kvar på kroppen.. såg lite lustig ut med ringar över hela överkroppen.


Efter hon hade ätit gick hon och lade sig för natten, klockan var mycket för hennes del. Jezzie gjorde något som hon inte brukar göra, hon lade sig brevid Samantha på huvudkudden och där låg hon länge, precis som om hon ville ha koll på Samantha, visste Jezzie om att Samantha hade mått dåligt !! ?? hon brukar sällan sova inne hos barnen, hon brukar sova där jag sover men denna kväll ville hon vara med Samantha.. min goa underbara Jezzie.

Samantha tyckte det var mysigt med Jezzie brevid sig så hon sov lugnt och skönt hela natten.


Idag har vi varit i skogen, vovvarna och jag. Natus älskar att ligga i lingonriset och tugga på pinnar. Där log han och myste länge medans Jezzie hade fullt upp med att nosa och kissa överallt.. kraffsar så det sprätter upp mossa och jord, hon längtar nog tills lingonen och blåbären är klara, hon älskar att gå runt och käka bär. Natus har också börjat lära sig "plocka" bär, Jezzie har väl lärt honom !!


Öroninflammationen verkar bli bättre för Jezzie, medecinen fungerar bra.


Nu ska jag fixa lite mat och sedan blir det en tur till Birsta.


Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards