ROTTISAR

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av anne-lie - 31 maj 2009 20:17


Vaknade med frukost på sängen !! Perfekt, det borde vara morsdag varje dag.. En nyplockad tulpan från rabatten låg på sängbrickan..


Resten av dagen har varit ute så nu svider mina röda axlar..

Natus har haft en jobbig dag han tycker inte om värmen som Jezzie gör. Dom har badat och lekt i sin pool i dag också, svalkar skönt. Sedan har dom legat under den stora parasollen och myst tillsammans.

Så här glad är man när det är sommar !! jippie..nu rullar vi runt i gräset !!


Ni kanske ser det gröna kompostgallret i bakgrunden.. Natus har nämligen hittat vart våran bergvärme är, han har lyckats grävt tills han kom fram till locket till bergvärmehålet så nu har vi lappat i hop hålet och ställt ett ett kompostgaller runt om så han inte börjar gräva igen, tokstollen !!


Eftersom det var morsdag idag så fixade gubben middagen och jag satt bara och blev serverad !!!  det blev grillad fläskkotlett med grillade grönsaker och en härlig grönsallad. Till efterrätt blev det jordgubbar och glass..gott gott !!! Bestämde mej för att klippa gräsmattan efter den stora och goda måltiden, kanske brände jag några kalorier på det..ha ha!!


Natus ligger just nu och flåsar, har precis kommit in från en promenad och även om klockan är efter åtta på kvällen så tar värmen bra på honom, stackarn han lider verkligen..

Idag fick han ha kyltrasan på sig en stund och den kyler ner ganska bra tycker jag men Natus tyckte att det kändes bra fånigt att ha den på huvudet men han kände ganska snabbt att den var sval och skön.


Den här trasan hade vi med oss i fjol till Tyskland när vi var på klub Sieger i Duisburg, det blir väldigt varmt på utställningarna som tar hela två dagar att klara av.. oftast är det väldigt varmt just då klub Sieger är så denna kyltrasa var väl investerade pengar !! rekomenderar den..


Något mer har jag väl inte att skriva om så hej svejs/Anne-Lie

Ovido - Quiz & Flashcards