ROTTISAR

Alla inlägg den 2 maj 2009

Av anne-lie - 2 maj 2009 23:36


Helgen har varit varm och solig. Vi har krattat, eldat gammalt gräs och skurat altanen. Nu känns det att det går mot sommar...skönt !!


Grannarna har varit ute och fixat dom också. Jezzie och Natus har varit ute på tomten med oss och en av våra grannar har tre små barn, varav två flickor som är tvillingar och fyller 2 år i sommar. En av tjejerna är rädd för våra vovvar men samtidigt är hon väldigt intresserad av dom, hon skrattar när dom leker och verkar ändå lite förtjust i dom . Deras mamma frågade om vi kunde låta en av våra hundar komma fram till lilltjejen så hon fick hälsa. Natus och husse gick över till grannen och Natus fick lägga sig ner så att lilltjejen inte skulle bli allt för rädd. Lilla goa Natus lade sig på rygg och verkligen visade sin bästa goa sida, han var så lugn och stilla.. Han bara låg där och lät flickan titta på honom. Det var nog mest jobbigt för Natus.. han ville såååååååå gärna att hon skulle klia honom på magen... goproppen, han älskar ju beröring. Men lill tjejen vågade inte ta på honom men hon tittade väldigt länge på honom men när Natus tittade tillbaka då blev hon rädd igen och det verkade Natus förstå för han vände genast bort sitt huvud och sedan låg han alldeles stilla på rygg igen..


Jezzie stod på andra sidan staketet och stoppade in sitt huvud mellan brädorna för att kolla på vad vi gjorde.. hon älskar verkligen barn så hon ville nog också komma till oss men det får bli en annan gång, två rottisar på en och samma dag blir nog för mycket för den lilla flickan,,,

titt tut... jag vill också komma över..


Natus får inte in sin skalle mellan brädorna, han är helt enkelt för bred över huvudet.. om man kunde säga detsamma om hans förbröst.. suck !! 


I dag har Natus och jag tränat lite hemma på gården. Han hade lite problem med att träna när Jezzie låg brevid och tittade på oss.. ville nog hellre leka med Jezzie än träna med matte..


Nu får man passa sig för ormen när man är ute på skogspromenad. Dom har säkert vaknat till liv nu när det har varit så varmt. Jag kollar lite extra när vi tar våra skogspromenader. Getingarna har också kommit fram och dom får inte Jezzie ta eftersom hon visade stor reaktion när hon blev stucken för några år sedan. Men Jezzie vill gärna jaga och försöka äta upp dom och det vore ingen bra ide´.


I morgon har vi inget speciellt planerat, det är bara jag och vovvarna hemma, resten av familjen kommer hem på eftermiddagen. Hoppas att det blir bra väder så vi kan vara ute och mysa i solen men det skulle visst bli kallare igen..


Ha det bra / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards