ROTTISAR

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av anne-lie - 11 maj 2009 17:52


Natus väckte matte i natt och talade om att det var panik bak i rumpan,,, ut fort genom dörren och Natus satte sej ner för att tömma hela tarmen med en flytande raket bajs ... !!

Stackars prinsen fick inte sova lugnt i natt, ett flertal gånger väckte han mej och det var panik ut för att göra om samma sak.. har säkert ont i rumpan idag !! Magen lät som om det var en massa grodor i den, hela natten hade han det ljudet i magen.


På morgonen visade han ingen lust för frukost och det var nog bra att han vilade magen ett tag. Jezzie gluffsade i sig sin mat som vanligt.


På promenaden vid lunchtid bajsade Natus igen men då var det helt normalt igen, skönt att det gick till sig så snabbt. Matlusten kom också tillbaka och han har fått en liten mindre potion för att inte skrämma igång magen igen.

Nog om skitprat !!!!


I helgen har vi grillat och haft det mysigt med familjen, Jezzie är en trogen tiggare när det står mat på bordet..

Natus sitter alltid en bit bort från bordet, han tigger lite snyggare...!! 

 Hallå, husse !! får man smaka en bit ??  det ser smaskens ut och luktar gudomligt gott....


Jezzie vet att husse är inte den lättaste att tigga av men skam den som ger sig..


Alla snackar om att jag ska banta .... vilket onödigt påhitt..!!!  kolla bara hur söt jag är !!  kan någon motstå mej och min lilla önskan om en grillad köttbit.. !!!??


Okej, vi gav med oss och gav henne en liten bit, även Natus fick så klart en bit..  dessa underbara varelser kan man inte säga nej till..


I dag har det blåst svinit kallt, molnen har gömt solen till och från så det har inte varit så där kanon idag men inget regn i alla fall..


I morgon ska jag och Natus ta en cykeltur, han verkar må bra nu så han orkar nog ett cykelpass med matte..


Nu är det dax för en promenad med Jezzie, mattes prinsessa och bästa vän.


Ha det bra / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards