ROTTISAR

Alla inlägg den 28 maj 2009

Av anne-lie - 28 maj 2009 20:25


Stopp i avloppet, roligt ?? nopp !!!  som tur är så är det bara ena badrummet som det är stopp i.. anledningen är att jag hade satt i en sådan "spol tvål" som man hakar fast på toastolen men den gick i två delar och ena delen ramlade ner i toan och "någon" råkade spola ner den..

Fungerade några dagar och vi trodde att det var lugnt men som det visar sig idag så har det packat på sig i avloppsröret från där toagrejen har fastnat och ända fram till toastolen och duschens avlopp.. Barnen hade badat och skulle tömma ut badvattnet och då kom allt vatten på golvet istället + att det helt plötsligt rann över från toastolen också.. gissa om vi fick ett blött badrumsgolv.!!!

Så nu är det bara att ringa efter en slamsug och det kostar nästan inget.. jo det är svindyrt !!!  Hasse har försökt få bort stoppet själv med rensband osv men icke sa nicke det är hel stopp..Här köper man en liten sak som ska hänga i toastolen och som ska lukta fräscht efter man har spolat men vad händer, ramlar i och blir nerspolad, svindyr avloppsstopp. ALDRIG mera lukta gott saker i toan..

SKIT också, kan man säga, eller !!??


Annars har det inte hänt så mycket idag, hundarna och jag har som vanligt varit i skogen och Jezzie har försökt sig på att smaka på lingonen men hon upptäckte nog att dom vitröda små bären inte smakade gott än. Det verkar bli väldigt mycket lingon i år, bara vädret blir skonsamt så kommer det att bli ett lingonår !!

Humlor, getingar och flugor finns det massor av också i år. Otroligt mycket humlor och flugor.

Natus brukar försöka sig på att leka med flugorna, så länge han bara tar flugor och inte getingar så är det okej..


Vi körde lite lydnad när vi var ute, Natus är lite långsammare när han tränar med matte än med husse.. ligg under gång tar lite väl lång tid tycker jag men med husse går det mycket snabbare. Märks att det är dom två som brukar köra träningen. Jag är en rast, mat, lek och kelmatte.. !!


Jezzie haltar idag, vet inte varför men antagligen har hon överansträngt sig. Hoppas att lite vila ska räcka för att det ska bli bättre.

Mattes prinsessa vilar på altanen och spanar in grannarna..



Ikväll är det dax för kloklippning igen, dom växer som ogräs.. ingen av dom tycker att det är vidare trevligt att klippa klorna men dom accepterar och gör som dom blir tillsagd i alla fall och det är huvudsaken. En massa beröm och en godis bit efteråt och sedan är allt bra igen..


Blir det så bra väder som det är sagt i helgen så tar vi fram den lilla poolen så hundarna kan få leka lite i vattnet. Jezzie älskar den poolen, den är SÅ rolig att leka i. Natus är lite mer avvaktande som vanligt, han måste inspektera från lagomt avstånd först, han kollar på Jezzie och funderar nog om hon är riktigt klok som hon håller på... vatten och Jezzie det är en härlig kombination..


I morgon kväll kommer det 10 stycken 8 åringar till Samanthas kalas, vovvarna kommer att ha fullt upp men jag stänger nog in dom i sovrummet så dom får lite lugn och ro. Det är lätt att dom blir någon slags leksak och det vill inte jag...


Nu kommer Jezzie och Natus hem, dom har varit ute med husse på långrastning.. Tungan hänger som en slips på Natus.. direkt till vattenskålen båda två. Som vanligt blir det en stor pöl efter Natus när han har druckigt vatten, han måste ha hål i läpparna..


Ha en bra kväll / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards