ROTTISAR

Alla inlägg den 13 maj 2009

Av anne-lie - 13 maj 2009 21:35


I dag var det dax för rehab igen för Jezzie. Bilresa fram och tillbaka till Hudiksvall för att traska i baljan..

Vi vägde henne först och nu hade hon gått ner ännu mera, sakta men säkert närmar vi oss målvikten..

Som vanligt så springer hon in till rummet där vi ska vara, hon vet vägen dit. Springer rakt in i water walken, vi hinner inte sätta på henne selen för hon har så bråttom in i baljan. Det är fina tecken på att hon verkligen gillar att gå i baljan. Hon brukar få lite godis då och då medans hon går i den och det vet hon mycket väl om, hon är inte blyg av sig, stirrar på godispåsen och stirrar sedan på någon av oss och undrar NÄR ska jag få en godbit?? !!

Där i korgen finns det GODIS, det vet jag.. kan jag få en NU !!


En godisråtta som hon är så är det fullt förståligt att hon tigger som hon gör, godis och mat det är livet tycker Jezzie.


I bland går hon och bär på en liten pipisråtta också, det varvas med att käka godis och bära pipis.


Idag gick hon 2x20 minuter och det är maxtiden, det är så härligt att det har gått så framåt med rehaben sedan vi började med water walken. Hon visar ingen trötthet eller hälta alls efteråt och det bevisar att träningen har fungerat superbra. Jezzie älskar verkligen att åka dit också, har funnit vänner i sina rehabs tjejer på kliniken. Jezzie charmar in sig som vanligt. Hon är speciell min prinsessa..

Hennes blick säger det mesta, är väldigt duktig på att förmedla sina tankar och funderingar.

Färdig i water walken..


Efter baljan är det dax för en dusch och sedan åker vi hem och då springer Jezzie till sin matskål på direkten, blir super hungrig av vatten traskandet. Efter maten brukar jag massera och lägga en varm filt omkring henne så att hon får ligga och mysa. Det verkar uppskattas..


Nu sover både Natus och Jezzie. Laddar för en ny dag och vi hoppas på SOL i morgon, fy för detta tråkiga kalla och regniga väder.


Go kväll / Anne-Lie











Ovido - Quiz & Flashcards