ROTTISAR

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av anne-lie - 22 mars 2010 20:30

I dag har vi haft en lugn dag, Jezzie har haft mera problem med sitt bakben så vi har vilat ordentligt hela dagen. Hon fick en rimadyl igår för första gången efter hennes mage pajade. Hon klarade i alla fall av en tablett och hon sov gott hela natten. Jag skulle ha varit på styrelsemöte på Rottweilerklubben idag men kunde inte lämna Jezzie ensam när hon haltade så pass mycket, husse kunde inte komma ifrån jobbet och vara med henne så då stannade jag hemma med henne så inget händer. Vill att det ska bli bättre nu med min tjej, att få gå några promenader i vårsolen tillsammans är något vi båda längtar efter. 


Natus har kört ett litet lydnadspass med husse på eftermiddagen och han gjorde bra ifrån sej. Längtar till att snön har förvunnit i skogarna så vi kan komma igång med lite spår. Viltspår ska också köras.


Bakade idag och körde elvispen då kommer två rottisar på direkten och sätter sig vid mina fötter. När elvispen går då vet dom att  dom ska få slicka varsinn visp ! Dom är precis som barnen, ska slicka skål och slevar.. !


Dax att åka att köpa hundmat, hundben och annat som hundarna behöver. Att ha hund är inte billigt, absolut inte stora hundar som rottisar som behöver mycket mat  och käkar upp ett ben på 5 minuter ! Har man dessutom som vi en hund som besöker en veterinär väldigt ofta ja då drar pengarna iväg trots en bra försäkring. Medecin och rehab kostar väldigt mycket även om föräkringen täcker en liten del. Nu ska man inte behöva ha den otur vi har haft med Jezzie när det gäller sjukdommar och elände men man ska ändå förstå att det kan hända och ska man ha djur ska man kunna ta hand om dom på bästa sätt.


Nu närmar det sig påsken, fattar inte att det ligger massa påsksaker ute i affärerna, det var ju alldeles nyss julsaker i alla butiker. Hundarna och barnen ska som vanligt ha påskägg. Dom får leta påskäggen som vi har gömt och vovvarna letar även sina påskägg !! Natus tycker det är skoj att snurra ägget men Jezzie hon har så bråttom med att öppna sitt så hon har inte tid att leka med sitt ägg ! Hon vet ju att det finns godsaker i. Min lilla godisråtta   


Nä nu blir det inget blir så hej med er då alla bloggläsare /Anne-Lie

 

Ovido - Quiz & Flashcards