ROTTISAR

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av anne-lie - 5 mars 2010 14:08


Att man kan bli så lycklig över en bajskorv   Ett bevis att Jezzies mage håller på att repa sig ! Känns så härligt. Hon äter nu torr foder men även det är ett dietfoder, samma som det hon har ätit i 2 dagar men det har varit ett blötfoder. Nu ligger kulorna i vatten en liten stund innan hon får äta, då blir dom lite mjukare och lättare att smälta. Hon får lite åt gången men flera gånger per dag. A-fil där i mellan.

Sover hela nätterna och mår mycket bättre, då mår även matte bra !


Solen skiner  ute och den värmer, så underbart att våren är på väg. Vi har haft en bra vinter men nu känns det som om våren är välkommen.


Natus springer och jagar sin svans, typiskt beteende när man är lite ostimulerad. Han har ju lite "bortglömd" nu eftersom Jezzie behöver så mycket extra. Även om magen har blivit bättre så är knät fortfarande nyopererat och jag vill inte lämna henne ensam så Natus får vänta tills husse och barnen kommer hem.

I dag ska han till Kerstin på Sundsvalls hundgym för att gå ett sista pass i Water Treadmillen.


Nu ska jag börja packa inför resan i morgon. Vi ska ju ta en tur till Borlänge och Natus ska springa i utställningsringen. Ska bli härligt att komma ut på en liten tripp.


Disken och tvättstugan väntar nu så ha en trevlig helg och njut av solen/Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards