ROTTISAR

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av anne-lie - 9 mars 2010 15:58


Nu är det klart att Natus och husse får göra inträdesprovet till Tjänstehundsutbildningen inom bevakning i Hemvärnet.Om allt går som det ska så börjar dom tjänstehundsutbildningen i april. Äntligen, detta har vi väntat på. Att vi får åka en bit det gör ingenting huvudsaken är att vi får komma igång. Nu får vi hoppas att Natus klarar inträdesprovet....  


Jezzie mår ialla fall mycket bättre, magen fungerar som den ska det fick vi bevis på igår när hon åt tårta och godsaker, lite gott måste man få på sin födelsedag !

Hon fick många paket, det var flera paket med ben och godsaker i och sedan fick hon två paket med leksaker, mjukisdjur som piper, dom älskar Jezzie. Hon blev så glad över alla sina paket och öppnade dom själv. Natus stod brevid och var lite avis, han vill också ha paket !! Jezzie blev så förtjust i sina nya mjuka leksaker så att hon ville sova med dom, Natus fick inte komma i närheten av leksakerna, då lät hon honom förstå att hit men inte närmre !!


Här kommer några bilder på min prinsessa på hennes 6 årsdag.


Mums med tårta, matte hann inte knäppa kort på tårtbiten, så fort försvann den !


Mina paket ! bara mina. hm. vilket ska jag öppna först ?  


Jezzie med ett av sina paket i munnen..

  


Sedan somnade hon med ett leende på läpparna brevid sina nya mjuka pipleksaker ! En nöjd Jezzie är en nöjd matte :-)

  


Nu ska vi snart ta stygnen på hennes knä och sedan är det dax att börja med lite rehab, Water Treadmill är perfekt för Jezzie så nu Kerstin kommer vi snart och besöker dej på Sundsvalls Hundgym.


Nu ska jag fixa lite middag år familjen sedan ska barnen och Hasse åka lite kvälls slalom. Sportlov är det ju så nu måste skidorna användas lite extra.


Ha det gott / Anne-Lie
















Ovido - Quiz & Flashcards