ROTTISAR

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av anne-lie - 7 juni 2009 20:33


Idag åkte husse Natus och Samantha till Härnösand för att spåra med Natus och massa andra rottisar. Samantha tyckte det var skoj att följa med, bra att lära sig i tid hur man gör.Hon hade även fått vara "figge" i sök momenten.

Hon mådde nog som en prinsessa bland alla rottisar..


Natus hade spårat perfekt enligt husse, duktiga Natus !!

Han tycker om att arbeta med nosen och älskar att spåra.

Att leta saker är också något han tycker om.


Jennifer har varit på klassresa i helgen så Jezzie och jag har varit ensamma hemma hela dagen. Mysigt att få rå om varandra, att det är bara hon och jag är inte så vanligt längre sedan Natus blev en i familjen.

Vi åt en glass ute på altanen, varsinn glass skulle det vara och hon skyndande att äta upp sin så hon skulle hinna smaka lite på mattes också !!

Efter glassen låg hon på gräsmattan och spanade in fåglar och vad våra grannar pysslade på med..


Hon har även lekt med vatten spridaren !! en mer tokig tös får man leta efter när en vattenspridare finns i närheten!!

Hon blir alldeles vild och galen. Jag kan inte vattna blommorna med vattenslangen om Jezzie är i närheten för då ska hon dit direkt och leka.


Jag har fortsatt med att rensa i slänten, ogräs överallt..

ryggen känns som en krok nu efter att stått böjd en halv dag och plockat ogräs, brännässlor och tistlar hittade jag också. Fina härliga små märken över armarna som bevis finnes !!


Spola och skura altanen och utemöblerna har hunnits med också, allt gult frömjöl skulle bort få se hur länge det tar innan det gula har hittat hit igen..


I morgon börjar sista skolveckan sedan är det sommarlov för barnen. Skoj tycker Jezzie och Natus, alltid någon att leka med. Vi får hoppas på en fin sommar med sol och bad.


Nu ska kaffekoppen fyllas med gott nykokt kaffe, ha en bra vecka.. / Anne-Lie 


Ovido - Quiz & Flashcards