ROTTISAR

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av anne-lie - 24 juni 2009 12:08


Det verkar ha gått bra för Jezzie efter hennes första längre promenad. Lite stel blev hon men det hade jag räknat med. Vi tog en vilodag och igår tog vi med oss husse och Natus också. Natus hade som vanligt sin väska med packning och bar som en stark karl !! Vattenflaska åt hundarna var också med, värmen har ju kommit, äntligen !!

Vi gick sent på kvällen för att göra det lite svalare för vovvarna.Natus tyckte det var roligt att ha med Jezzie men Natus går snabbare och vi gick ifrån husse och Jezzie ganska snabbt. Hon får ta det lugnt i sin takt så det inte blir något tok av det hela. Vi inväntade husse och Jezzie   vid Natus och min vätske station, där tog vi alla oss en rejäl dos vatten.När vi kom hem så blev det stretching för båda hundarna och lite massage. Lite stel blev tösen senare på kvällen men det gick över sedan. 


Vi var även iväg till Arken igår på eftermiddagen och inköpte lite hundben och lite andra saker till vovvarna. Vi köpte även presenter till Natus som fyller 2 år på lördag. Vi skriver inte vad vi köpte ifall Natus läser bloggen..ha ha !!

Ja, vad vet man om dessa kloka hundar, dom kanske kan detta med data och att läsa bloggar ?? !!


Vi passade på att väga Natus och helt plötsligt har det börja hänt saker.. 53,0 kg !!! äntligen .. Jenny och Andrietta tyckte att han hade breddat sig när dom såg honom i måndags ,han håller tydligen på att växa i sin stora kostym !! skönt.. började tvivla på att han någon gång skulle bredda sig men som sagt, han behöver tid denna grabb. Att växa långsamt är ju faktiskt bättre än att växa snabbt.Kroppen håller bättre då.


Idag skiner solen och det är härligt varmt ute. Jezzie ligger som vanligt och solar tills hon blir stekhet men Natus föredrar att ligga i skuggan och spana på fåglar och flugor.

Det blir snart en frusen grisknorr åt dom båda, gott att svalka sig med i värmen.


Efter den 27:e denna månad får vi exteriörbeskriva Natus och går han igenom får han titeln KORAD.. nu ska vi leta efter en som kan exteriörbeskriva honom så snart som möjligt. Han borde gå igenom eftersom han klarade unghundsbeskrivningen.


Sedan får vi se hur det går med tjänstehundsutbildningen,

hoppas att den blir av.


Apellen kör vi vidare med och sedan får vi se om husse sätter igång med tävlandet..


Nu ska jag och Samantha ta oss en glass i solen...

Ha en underbar dag, njut av sommaren./ Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards