ROTTISAR

Alla inlägg den 20 juni 2009

Av anne-lie - 20 juni 2009 14:56


Ja nu har midsommarafton varit också,, tiden går så fort, tomten var ju här alldeles nyss, eller hur??!!

Vädret var typiskt svensk midsommar, uppehåll och lite regndroppar men i natt då öppnades himlen. Oj så det regnade.


Vi var hemma och firade, våra närmaste grannar var också hemma så det var inte långtråkigt.

Jag bakade en sommartårta med maräng, citronkräm, grädde, jordgubbar och vit choklad. Jezzie hjälpte matte att slicka vispen.. så här fin blir man då

Kan ju berätta att det fanns mer grädde i hennes ansikte men det lyckades Natus slicka i sig..


Tårtan blev så här... super god..mums !! synd att den är slut annars skulle nog en kopp kaffe och en liten tårtbit sitta fint nu. !!!


Efter sillen, tårtan, grillade filen, godiset, chipset... oj så mycket vi åt... undra om vågen visar uppåt idag ??

Efter maten som sagt, spelade vi kubb och självklart vann mitt lag, träffsäker som jag är så vann vi lätt..!!

Natus ville också vara med, han tyckte att träpinnarna såg roliga ut och är van att när man slänger träapporter så ska han hämta dom men helt plötsligt fick han inte..!!! ni är så tokiga ni, matte och husse !! slänga pinnar och ingen får hämta !!


Natus fick en ny klövje väska i förrgår, hans gamla hade spruckigt i sömmarna så den var usel tycker jag men vi bytte till en annan sort och den verkar hålla i sömmarna..

Natus ser riktigt stolt ut när han har väskan på sig, han älskar att bära saker både i munnen och på ryggen så nu får han jobba lite samtidigt som han tycker det är roligt.


I kväll ska båda vovvarna duscha, bort med damm och frömjöl som har krypit in i pälsen. Det tråkiga vädret har ju också gjort att pälsen har blivit extra skitig.


På måndag blir det möte här hemma igen med rottweilerklubben, hoppas att vi blir några stycken även om det är sommar.. roligt att få vara mera insatt i sin ras klubb. Man lär sig både det ena och det andra.


Hundarna åt extra gott i går också, hemma gjorda grisknorrar och kalvsylta stod på menyn. Lite tårta i efterrätt och slicka lite på tallrikar med goda matrester på.. kan ju erkänna att det luktade inte så gott i vårat sovrum inatt, några fisar då och då blev det från rottis rumporna och det riktigt sved i ögonen när dom hade stigit upp till våran sängnivå, fisarna alltså !


Nu idag har det regnat på fm och sedan bliv det lite sol men sedan kom det regn igen. Man saknar verkligen värmen och solen allt blir så mycket trevligare då.

Får se hur vädret blir sedan, Natus och jag ska nog ta några varv i el ljusspåret bara vädret är okej.


Ha en fin midsommardag / Anne-Lie

Ovido - Quiz & Flashcards