ROTTISAR

Alla inlägg den 14 juni 2009

Av anne-lie - 14 juni 2009 11:42


Jisses vilket väder, ösregn hela natten och hela förmiddagen. Jezzie vill inte gå ut när det regnar så här mycket. Hon verkar kunna hålla sig hela dagen om hon måste.. Jag tvingade ut henne på gården och hon skyndade göra det hon skulle och in igen !!  Natus bryr sig inte så mycket han klagar inte.


Tur att jag klippte gräsmattan igår medans det var någorlunda väder.


Jennifer är på fotbolls kup i Hogdal (Stavat ?) och där ösregnade det hela dagen i går. Stackars fotboll spelare, dom var genomblöta allihopa. Hur ska skor och kläder hinna torka tills matcherna i dag??  Men det verkar gå bra i alla fall för hennes lag, sämst två blir dom men dom siktar på att vinna..Hasse är också med i Hogdal, han är medtränare  och Samantha sover hos mormor i helgen, vovvarna och jag har varit ensamma hela helgen förutom unulaterna då  förstås. Det var lite svårt att komma till ro för Jezzie och Natus första natten, dom ville ha hela familjen samlad, som det brukar vara men jag försökte förklara att dom kommer sedan och tillslut somnade dom . Lite extra vaktig blir dom alltid när husse är borta så man känner sig väldigt trygg med två vaktiga rottisar hemma.


Jezzie har varit lite dålig i magen sista dagarna, beror säkert på rimadylen som hon har ätit nu. Hon brukar få problem med magen då. Nu har vi avslutat kuren och hon är lite bättre både i magen och benet.


Just nu har Jezzie och Natus en brottningsmatch på vardagsrummets golv.. undra vem som vinner ?? !  självklart är det Jezzie, den damen ger sig aldrig. Matte får vara domare så att det går lugnt till med tanke på hennes ben. Men lite roligt måste hon få ha också. Efter dom har lekt klart brukar dom ta en puss stund, då ligger dom båda två på golvet och slickar varandra runt munnen.. gopropparna mina.


Natus har varit väldigt dålig på att äta igen, vet inte vad det beror på. Vet inte om någon löptik just nu. Han är så här denna mannen. Äter dåligt titt som tätt.. Benrangel som han är..


Ja, vad ska man göra en sådan här tråkig dag ?? regn regn regn.. det blir lite gömma godis och leksaker som stimulans åt vovvarna, kanske lite "söka" matte också men gömställena börjar ta slut nu här hemma.. men roligt har dom i alla fall när vi leker inne också.


Middag ska fixas och så lite städning förstås, det kommer man inte undan när man har fåglar och hundar hemma..


Ha en bra dag / Anne-Lie

Ovido - Quiz & Flashcards