ROTTISAR

Alla inlägg den 27 april 2009

Av anne-lie - 27 april 2009 21:01


Regn i morse, helt plötsligt så försvann värmen men det blev lite bättre på eftermiddagen. Vid halv fem åkte vi ner till Hudiksvall med Jezzie, dax för water walkern. Hon viftade på svansen och riktigt sprang in i "badkaret".. roligt att hon tycker så mycket om att träna i water walken.


En glad tjej.. traskar på i vattnet


Efteråt kände dom igenom Jezzie och kollade hur bra resultat träningen hade gett på musklerna och det såg väldigt bra ut. Rörligheten hade också blivit bättre så det känns bara bra just nu. Hon gick 10 minuter x 3 och hon visade ingen trötthet eller stelhet. Hoppas att det är lika bra i morgon. På onsdag åker vi ner igen, det blir några mil i veckan men det är hon värd.. när man ser hur bra resultat det ger så känns det ännu mer värdefullt att åka 40 mil i veckan. Nu ligger både Jezzie och Natus och gnager på stora köttben, det bara knakar när dom tar en tugga, vilken kraft dom har.


Måste passa på att tacka alla som har gratulerat Natus och hans godkända MT, det är alltid roligt att få snälla ord.

Vi hade en jättetrevlig dag med glada och trevliga människor och hundar i Härnösand på bruksklubben. Många vovvar klarade både MT och MH, några klarade inte 300 poänggränsen men dom får flera chanser så det går säkert bra till slut.


Nu ska jag slappa lite framför TV och sedan väntar sängen..

I morgon hoppas vi på bättre väder / Anne-Lie






















Ovido - Quiz & Flashcards