ROTTISAR

Alla inlägg den 11 april 2009

Av anne-lie - 11 april 2009 00:34


Tro inte att jag har slutat med blogg och hemsida.. jag har fullt upp med att göra klart den nya hemsidan och få webbhotellet att fungera.. Inte lätt detta, allt bara strular så snart blir jag galen och hårlös....


Men det blir så frustrerande när man inte får till det som man vill ha det, det bara strular hela tiden och det största problemet är väl att  man inte har någon kunskap om frontpage + att erfarenheten av photoshop inte räcker till för dom saker som jag vill kunna fixa till hemsidan..


Hundarna mår i alla fall bra, Natus har börjat simma igen på Biceps och Jezzie fortsätter med water walkern i Hudiksvall. Kerstin på Biceps tyckte att Natus hade breddat sig över nacken och "skuldrorna" det var roligt att höra, vi har väntat på att det ska börja hända saker inom det området.. men man märker inte sånt själv när man ser han varje dag, det liksom växer fram sakta...


Påskgodis har dom fått av Astons matte AC, hemma gjorda grisknorrar... oj oj så dom älskar dom !!  Jezzie gluffsar i sig sin knorr på några sekunder och sedan står hon och sucktar efter Natus knorr, han äter sin sakta , nästan som han vill fresta Jezzie..


Själv har jag syndat några få godisar, påsken är tillåten med lite fusk..


I morgon är det dax för kloklippning och öronrens igen...

Våren är här men fy så skitiga hundar man får med sig in när man har varit ute på promenad, grus, lera och blöta hundar. All hundskit som ligger ute på gatorna är så äckligt. hundarna kliver i skiten och själv känns det som man har skit under skorna. Det är otroligt mycket oupplockad hundskit efter vägarna. På några meter ligger det minst 2 högar..blä !!  fattar inte varför dom inte tar upp efter sina hundar. Själv köper vi bajspåsar stup i kvarten, det går några om dagen för två hundar. Nu när det är svårt att gå i skogen så måste man nästan gå efter vägarna och där ska man plocka upp efter sin hund !!!


Glasbitar är också något som ligger på gatorna, blir så förbannad på dom som slänger och krossar flaskor ute, fattar dom inte vilka skador det kan ställa till med ??!!

Nu när man tar en promenad så är det som att gå slalom mellan hundskit och glasbitar, inte trevligt alls..


Nä nu är det färdigt bloggat, klockan är snart 1 på natten så god natt och fortsatt glad påsk.. / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards