ROTTISAR

Alla inlägg den 18 april 2009

Av anne-lie - 18 april 2009 17:18


Vilken underbar dag det har varit.. solen har värmt skönt men det var kallt i luften.. men huvudsaken att solen ville titta fram.

Natus, Jezzie och jag var ute på altanen en stund och myste i solen. Vovvarna låg på biamadrasser och jag låg i solstolen med en filt runt mej..åh..så vi njöt !!  nosarna gick mest hela tiden på Jezzie och Natus, mycket dofter som cirklar omkring i vårluften.. Natus stod och kollade våra ägor.. och fick syn på skator som sprang omkring och letade pinnar för att bygga bon, dom ser så roliga ut där dom springer runt på sina småa ben och jobbar och drar i alla pinnar i hopp om att få loss någon, det prasslar ganska bra när dom håller på så Natus och Jezzie hade underhållning en bra stund..

Här spanar han på skator..

Man kan inte precis prata om bra vinklar bak när han står så där rätt upp och ner.. när han får lite mer tyngd på rumpan så kommer vinklarna tillbaka,,,, hoppas jag ..


Natus blev rätt trött där i värmen på altanen och gäspade stort..


mysigt i vårsolen..... men han var säkert trött efter gårdagens lång promenad med våran andra grannfru Anette.. Hon ville låna Natus i går kväll på kvarterets kvällsvandring.. vi har vandringar genom skolan för att kolla att våra ungdomar sköter sig. Anette ville känna sig trygg i kvällsmörkret och ville då låna våran prins, hon har en Cairn terrier själv men tyckte nog att Natus ingav mera respekt..  han hade skött sig galant och det är bra att han kan gå med andra än oss också..


Nu ska jag fixa käk, snart kommer familjen hem från barnens simträningar.

Ha en bra lördag / Anne-Lie












Ovido - Quiz & Flashcards