ROTTISAR

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av anne-lie - 7 februari 2010 17:27


Idag har vi haft besök av Andrietta, Tomas och deras söta barn. Herta var också med till Natus förtjusning !!  Så fjollig man kan se ut då det kommer en vacker tik.. så där gulligt charmig som han kan bli när det kommer tikar !! Herta tyckte först att han skulle nonchas, "jag ser inte dej, jag tänker inte bry mej om dej " men Natus han satte sin nos i hennes bak och där satt den kvar en bra stund. Herta försökte dölja rumpan med sin svans men inget ungår en ung hane som har kommit på att det är något speciellt med tikar


Dom gick ut på baksidan och Natus gjorde en massa löjliga skutt och inbjudningar till Herta, -kom igen då !! kom så ska vi busa. !!! Till  slut kunde inte Herta hålla sig, hon sprang  och busade med honom en liten stund men sedan ville hon gå runt och nosa. Natus stod där med sitt härliga sega slem i mungiporna och bara längtade till att få lägga sigg lilla huvud över hennes nacke och ställa henne till rätta, lite dominant vill man ju vara, är man hane så är man !! men Natus är inte den starka hanen som visar pondus så Herta kom på att hon kunde bestämma allt.. precis så som det ska vara !! vi tjejer ska bestämma allt över våra killar, eller hur?? Dom kom bra överens tycker jag, det var första gången dom träffas hemma hos oss och i vanliga fall brukar dom bara ses en kort stund på någon utställning och då är det så mycket annat runt om. Vi fotade lite på ungdommarna..


  


Herta är en charmig tjej med glimten i ögat, lika gosig som Natus ! Hon vill också sitta i knät och vara en liten vovve.. typiskt denna ras. Väldigt kärleksfulla och trogna hundar.


Efter Herta hade åkt hem så somnade Natus som en stock. När han sedan vaknade fick han dragselen på sig och det var dax för att dra Samantha på snowracern ! Jippi det är skoj tycker Natus.. Samantha håller nog med.

Underbart väder har vi också, solen skiner och det ligger strax över + grader, fåglarna kvittrar och man känner att solen värmer lite..

På vägen hem så hördes ett brak.. en av våra grannars altantak brakade pga all snö. Vilken tråkig överraskning för dom när dom kommer hem    


Nu ska jag soffläge en stund, ha en trevlig vecka.


Anne-Lie



Ovido - Quiz & Flashcards