ROTTISAR

Alla inlägg den 11 september 2009

Av anne-lie - 11 september 2009 22:01


Nu är husses egen gjorda Water Treadmill färdig !! Jezzie fick förstås testa den, hon har ju gått i en vattentraskare flera gånger förut efter armbågsoperationen. Nu skulle hon godkänna husses verk !! Hon sprang med glädje in i den och började gå precis som hon alltid har gjort när hon har gått i en traskare.. allt fungerade perfekt !! härligt att det lyckades så bra !!!


Anledningen till att vi bestämde oss för att försöka tillverka en water treadmill var att vi upptäckte hur dålig tillgång till water treadmill det fanns när vi skulle ge Jezzie den rehab hon behövde. Att behöva åka flera mil flera gånger i veckan är inte det man önskar. Men eftersom en vattentraskare är så dyr att inhandla så förstår vi att det är svårt för rehab och veterinärkliniker att ha råd med den investeringen.Vi fick då en idé att försöka att tillverka en treadmill till en vettigare kostnad och nu har vi lyckats. Det roliga är att vi redan har sålt det första exemplaret och nu satsar vi på en liten tillverkning av våran egna Water Treadmill !! Vi har satsat mycket på att det inte ska bli någon "hemmabygge", det ska vara bra standard och bra kvalite. Riktiga grejer som man säger !!


Vi hoppas att flera får råd att inskaffa denna suveräna rehab och tränings maskin för hundar.. den ger verkligen bra resultat redan efter några gånger..


Här står Jezzie och funderar på vart vattnet är..  

 



En Water Treadmill utan Jezzie !! 

 


Här traskar Jezzie i husses fina treadmill... super kul tycker hon !!

   



Nu hoppar jag till något annat.. 

I morgon är det fotboll som gäller, båda barnen har matcher men jag ska på styrelsemöte så pappsen får sköta fotbollen. Hoppas hinna med lite aktivering med hundarna också, kanske lite spring i sandtaget och lite lydnad med Natus. Vi får se vad vädret blir..


Jag skickar en tanke till några som har mist en kär och väldigt nära familjemedlem ikväll..

Några väl tänkta ord..


Love you until the day after forever.......

 

Kram Anne-Lie

Ovido - Quiz & Flashcards