ROTTISAR

Alla inlägg den 3 september 2009

Av anne-lie - 3 september 2009 15:44


I går var Natus med på Samanthas fotbollsträning. Perfekt läge att träna platsliggning under störning !! Flera roliga och skuttande barn med fotbollar sprang framför honom hela tiden, en utmaning som Natus klarade till 100% !!  Han rörde sig inte ur fläcken.. Duktiga prinsen !!


Barnen tyckte att det var den största vovve dom hade sett, vilket stort huvud han har !, var det flera som sa... mmm.. huvud det har han och höga ben men NÄR ska förbröstet komma ??!!  suck.. jag ger snart upp hoppet om ett bra förbröst. Men förhoppningsvis så breddar han sig lite till i alla fall.

Han är ju så himla go denna kille, att kelas och pussas det är ett måste för Natus, helst hela tiden om han får bestämma. Han kommer alltid fram och ber om att få bli klappad och bli gosad med. Jezzie är också en gosig tjej men med åldern har  hon lugnat ner sig lite på den fronten. Men jag kan inte låta bli att ligga på golvet brevid henne och gosa en lång stund flera gånger per dag.. !! kärleken är stor till våra underbara hundar.


Det verkar bli en fin höst, perfekt för spårning i skogen. Svärfar är nu på älgjakt och jag har bett om lite älgblod och klövar så vi kan viltspåra med Natus..


Nu kom husse hem från Arken med massa hundsaker.. dyrt ser det ut att ha blivit, som vanligt.. !! det går åt en massa mat, ben, bajspåsar osv.


Nu ska middagen fixas sedan blir det en lång promenad i solen..


Ha en bra kväll / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards