ROTTISAR

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av anne-lie - 3 maj 2010 14:12


I går var vi ute hela dagen och fixade på tomten. Krattade och fixade lite inför den kommande sommaren. Vovvarna var med ute och myste i solen men det blåste kallt. Natus gick över till grannarna och lekte med dom små barnen, tvillingtjejerna som fyller 3 år i sommar har varit hundrädd men dom är snart botad.. hihi Natus han vet hur man charmar, han lägger sig ned på sidan och visar sig i underläge och barnen vågar då komma fram och ta lite på honom, småfnittrande klappar dom honom mer och mer. Tänka sig att en rottweiler kan bota barn från hundrädsla   


Jezzie går omkring med haltande bakdel men det verkar inte som om hon har ont, hoppas ialla fall inte det. Hon har fått ett eget rörelsemönster så hon ser lite konstig ut i bakdelen. Mestadels stelhet skulle jag tro men det är klart att lite ont gör det säkert. Men hon är annars pigg och glad, vill busa och visar sig vara lycklig. Vi tar en dag i sänder..


Vi åkte senare till sandtaget för lite träning i sanden med Natus, Jezzie fick stanna hemma, hade hon suttit i bilen och sett vad Natus fick göra så hade det blivit ett himlaskri, hon älskar att springa i sandtaget..lillstumpan har nog sprungit färdigt där nu. Natus körde upp och ner ett flertal gånger, även sidledes. Att han orkar !!! jag skulle dö...  Att matte hade tagit med sig en leksak var inte så poppis, tur att jag tog med en gammal sak som inte gjorde något om den blev kvar. Natus tyckte nämligen att pinnarna som husse kastade var mycket roligare att hämta så nu ligger det en lila kong i snöre längst nere i sandtaget och väntar på att bli upphämtad..   


Här kommer lite bilder från sandtaget

          


        


Ikväll blir det ett pass igen om vi hinner med oss. Ska ta en cykeltur bara regnet slutar.. solen kikar fram korta stunder men rätt som det är kommer regn/hagel och kallt är det.. men vi hinner nog med oss en kortare cykeltur. Lagom är bäst om han även ska springa i sanden ..


Ha det bra/ Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards