ROTTISAR

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av anne-lie - 25 januari 2010 14:22


Ja i natt har jag legat med näsan undet täcket nästan hela natten !! varför ? jo Jezzies lilla mage har börjat reagera på medecinen !! att en hund kan fisa sådana hemska fisar, jag klarade inte av att andas när den doftern kom smygande till min näsa så det blev att snabbt dra täcket över näsan och försöka stå ut men det tog inte länge innan nästa kom !!! vad det måste kännas i den magen..

Men matlusten har hon kvar och nu har hon inte släppt några illa luktande på flera timmar   .


I går var Loke hit och han följde med Natus ut på en promenad, härligt tyckte Natus, han har inte busat på ett tag nu eftersomn Jezzie måste ta det väldigt lugnt. En nöjd kille kom sedan in efter att både ha dragit Samantha på snowracer och busat med Loke!


Själv så har jag legat i biabädden med Jezzie och myst, man kan inte låta bli att pussa och krama denna goa tjej. Hennes öron är som sammet och hon är så kramgo ! tur att hon har den största biabädden så matte får plats.


I går kväll så somnade Natus med Samantha på hennes rum och rätt som det var så hördes ett ylande från hennes rum.. Natus hade drömt och Samantha vaknade och skyndade sig att trösta Natus, - lugn killen du bara drömmer det är ingen fara ! Samantha smekte honom på huvudet och Natus vaknade till och somnade sedan lugnt om. I vanliga fall brukar det vara Samantha som har hemska drömmar och vi som brukar få lugna henne men nu hjälpte hon Natus istället, precis på samma sätt.


Nu kommer barnen hem och Natus får säkert en lekstund med dom, han springer direkt till sin leksakskorg för att hämta en leksak, kanske vill barnen leka ??


Ha det bra / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards