ROTTISAR

Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av anne-lie - 29 augusti 2009 14:04


I går kom lilla söta Loke på besök, Loke är en amstaff kille på ca 13 veckor som min "extra" dotter har skaffat tillsammans med sin kille Jonas. En underbar och busig liten kille som har tejp på örnen.. ska man in i utställningsringen så ska man ha snygga och rätt öron också !!


Natus fick först träffa honom redan för några dagar sedan, dom träffades ute på gräsmattan och Natus blev alldeles till sig av lilla Loke, Natus verkligen älskar valpar men med tanke på hans storlek så vågar man inte låta han vara lös tillsammans med valpen, det räcker med en liten oskyldig knuff så kan det bli onödiga skador på lilla loke. Natus lade sig ner och lät Loke komma och nosa, Loke nosade med en stor ragg rad på ryggen.. !!! lite läskigt ändå att nosa på en stor rottis kille... men det gick hur bra som helst förutom att Natus höll på att dreggla i hjäl Loke.. Natus är duktig på att dreggla/seckla och när han blir exter och upphetsad över något, till exempel när vi var på utställningar förut då hängde det riktiga sega slemgokkor i mungiporna hela tiden. En handduk var ett måste.. Nu var det Loke som var handduken.. ha ha !!  men dom var så duktiga och vi vill att dom ska få lära känna varandra riktigt bra så dom kan vara tillsammans utan problem när Loke har vuxit upp till den stor kille.

Jezzie fick träffa Loke i går för första gången. Då fick Natus stanna inne. Jezzie har verkligen mognat till en dam, förut så skulle hon leka med alla valpar nu fostrar hon dom men hon fostrar på ett bra sätt, hon lät Loke lukta på henne men luktade han för mycket där bak då sade hon till direkt och Loke fattade galoppen. Precis som det ska vara. Jag tror att han blev lite förtjust i Jezzie och det kan man ju förstå, vem kan motstå min prinsessa..!!??  Efter ett tag fick Jezzie och Loke gå in men Natus hade vi i sovrummet, det blir för busigt med alla tre och risken för skador på lilla Loke är för stor så dom får träffas två åt gången tills han har blivit större..


Här kommer en bild på den tejpade skönheten


Ståtlig kille elller hur??


Hemma på tomten ser det ut som en leråker just nu. Vi har haft en minigrävare och grävt upp nästan hela tomten känns det som, lera och åter lera + att det regnade inatt gör ju inte saken bättre. Nu blir det inget bus för hundarna ute på gården på lääänge... leriga hundar kan man vara utan.

Nu hoppas vi att grävningen ska ge det resultat vi vill ha, en torrare tomt. Vi har ju stora problem med en vatten källa som går ovanför vårat hus och eftersom vi bor i en "slänt" så kommer allt vatten till oss. Efter en regning sommar som denna så har vi funderat på att skaffa en båt på tomten eftersom vi har vatten ovanpå gräsmattan... tråkigt men nu hoppas vi på bättring med den nya dräneringen som vi har gjort i gräsmattan, det är tredje gången vi gräver för extra dränering men nu ska det räcka, hoppas vi..


Annars är allt som vanligt här hemma, vovvarna mår som dom brukar och vi mår också som vi brukar. Barnen har börjat skolan igen, Jennifer i 6:an och Samantha i 2:an, dom börjar bli så stora nu mina tjejer.. tiden går alldeles för fort.

Själv går man snart in på det sista året innan 40... oj oj så gammal man har blivit.. men man ska vara glad för att man får åldras, alltför många får inte leva vidare pga sjukdommar och olyckor.Man får vara glad för varje dag man får tillsammans med sin familj och vänner. Tänk på det, var rädda om varandra, man vet aldrig vad morgondagen väntar..


Kram på er / Anne-Lie


Ovido - Quiz & Flashcards