ROTTISAR

Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av anne-lie - 5 augusti 2009 15:30


Ja idag tog Natus och jag en tur i skogen. På vägen hem ville han leka på det nya kalhygget. Att hitta stora grenar som man kan dra och slita i det är skoj det.


Att hoppa över stock och sten med en pinne i munnen är också skoj enligt Natus..


Man måste pusta ut ibland också..


Matte hon har alltid kameran beredd och det uppskattas inte alltid av prins Natus..


Kan man få SKITA ifred ??!!!  


Killen räckte ut tungan åt matte,han ville tydligen ha lite privatliv. !!


Vi blev snabbt svettiga trots att solen inte stekte, luften var varm och det kändes fuktigt i luften, så där så det nästan blir tung andat.. Men Natus han hoppade och lekte ändå, energi och ork är det ingen brist på..


Vi har inte kuperat Natus öron..!! har man stora öron och vinden får tag i dom så blir det denna effekt..coola killen.


Jezzie fick stanna hemma och ta det lugnt, hon blev lite halt efter gårdagens badning och bus i havet. Dom hade så mysigt och det var super varmt i havet. Hoppas nu bara att Natus inte får tillbaka sitt våteksem. Jag torkade noga och blåste han torr med hårtorken så jag har gjort vad jag kan i alla fall.


Vi ska börja med viltspår med Natus, det ska bli skoj att testa något nytt !! Han älskar att jobba med nosen så det går säkert bra. Huvudsaken är att han får jobba och ha roligt. Jezzie får man ta efter hur dagen ser ut för henne.

Ett litet kortare spår klarar hon bra med armbågen men inte något längre spår för då kommer hältan som ett brev på posten.


Nu blir det inget mer i bloggen för i dag, nu ska middagen fixas.


Ha det bra/ Anne-Lie 



Ovido - Quiz & Flashcards