ROTTISAR

Direktlänk till inlägg 5 april 2010

Vilken helg !!!

Av anne-lie - 5 april 2010 20:15


Ja vilken helg detta blev ! Vi åkte vid 9 tiden på lördag morgon tillsammans med Andrietta och hennes familj och tre tikar. Natus skulle få resesällskap av Fia som fick dela bur med honom, härligt tyckte Natus att få ha en tjej med sig när Jezzie inte kan följa med. Jennifer hade packat med sig shopping börsen för nu skulle hon handla nere i Stockholm med pappsen medans jag och Natus var på utställning. Det var hennes 13 års present från oss, bo på hotell och shoppa i Stockholm men hon fick några presenter på lördagsmorgonen innan vi åkte också, hon fyllde år samma dag som resan gick. Jezzie och Samantha stannade hemma med mormor.


Vi stannade och åt i Gävlebro och hundarna fick röra på sig lite. Sedan åkte vi vidare. När vi var framme så kollade vi runt lite på hotellet, väldigt fint och lite lyxigt. Stora härliga rum. Snälla goa Andrietta köpte en tårta och bjöd Jennifer och oss på en fikastund. Så mysigt så, sedan bestämde sig alla att gå och bada i hotellets pool utom jag och Andriettas mamma. Jennifer fick en stunds bus med pappsen i poolen och Andriettas små söta barn plaskade på dom också, jag satt med kameran och förevigade dom på bilder. Efter att dom hade bastat och ölat lite så var det dax för lite mat i restaurangen, jätte fin restaurang med nästan lite djungeltema och vattenfall osv. men ingen bra mat, fy så besvikna vi blev..

Dyrt men dålig mat ja då blir man lite besviken men vi blev någorlunda mätta i alla fall. Vi gick och lade oss ganska tidigt eftersom vi skulle upp tidigt morgonen efter, vi bodde en liten bit ifrån Älvsjö så vi fick planera in en halvtimmes åktid.

Somnade ändå ganska sent eftersom Natus ville berätta för sin matte att han ville minsann hem till sin Jezzie och sin biabädd, tror ni att han satt och flåsade brevid husses sida av sängen ? nix, bara matte.. suck. sade till honom att nu fick det vara bra och han skulle gå och lägga sig, efter en stund somnade han av ren utmattning. Klockan tre på natten ringer hotell telefonen, oj så rädd jag blev, VEM ringer vid den tiden ? man är ju inte van att den telefonen ringer, man använder sig ju av mobilen nuförtiden. Hasse svarade och fick reda på att vi hade haft inbrott i bilen, Andriettas bil var fönstret krossat på förarsidan och dom hade misst flera saker i bilen. Våran takbox var öppnad men där fanns inget av intresse att stjäla, bara en hundbur..  Vilken soppa mitt i natten.. vi som hade betalat extra för att stå i hotellets säkra garage, personalen rekomenderade garaget eftersom det var både larmat och bevakat, bara hotellgäster och personal hade tillgång till garaget. Men det var inte så mycket värt det eftersom det slutade som det gjorde. Där fick Hasse och Tomas försöka att plasta in deras bilfönster och dom gick även en promenad runt om området för att kanske hitta några saker tjuvarna kanske hade kastat bort men ingen lycka. Pratade med polis och bevakningspersonal osv.. kl 05.45 kom Hasse tillbaka till rummet och klockan 06.00 ringde väckarklockan.. ingen nattsömn precis men vi åt lite snabb frukost och checkade ut, vi får se hur det blir med ersättning osv. när påskhelgen är över. Vi åkte till utställingen och där hade vi en trevlig med ganska jobbig stund, vi var trötta och lite chockade över nattens händelser, hela utställingen blev lite annorlunda än vad vi hade tänkt oss pga hotell händelsen.

Man tappar liksom glädjen när det händer sådana saker. Vi hade ju turen att det var bara takboxen som blev förstörd med Andriettas familj blev av med många saker och att åka 40 mil med ett plastat fönster är inte så kul.


Hur gick det på utställningen då, jo en 1:a med bra kritik på Natus, jag är nöjd med det. Dom delade inte ut HP i klasserna över unghund och ett CK förstod jag att det skulle bli svårt eftersom det var 9 snygga hanar i öppenklass, han blev placerad som reserv, 5: e plats kan man säga. Andrietta gjorde ett superjobb som sprang med Natus så snyggt i ringen, dom är ett bra team. Husse var ju på stan och shoppade med Jennifer så Andrietta tog på sig jobbet att springa med prinsen. Vi blev åter igen fotade av Rottweilertidningen, dom tyckte Natus var en sådan gosig kille så dom ville fota honom med sin matte.. vi får väl se om vi hamnar i tidningen.. Här kommer några bilder som jag fotade.


Natus med Andrietta i öppenklass...

  



Prins Natus..

  


Natus och Fia på väg hem igen, trötta hundar.

  

  


Nu är vi hemma och allt är som vanligt. Jezzie mötte oss med pussar när vi kom hem, min prinsessa som med mej hela natten.


Ha det bra / Anne-Lie








 
 
Katharina

Katharina

6 april 2010 10:26

Oj oj vilken hädelserik helg. Fy så tråkigt för er alla med inbrotten i bilarna=( Att inte de kan låta bil andras saker!!!!
Kramen

http://www.katharinawiden.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anne-lie - 20 december 2010 21:15

  Tog en promenad med Natus i eftermiddag men jag tog visst fel, jag hade Nalle Puh med mej, Natus måste ha stannat hemma   . Natus lyssnar alltid så bra när man har honom lös ute men idag så hade han fluff i båda öronen !! Anledningen var nog att ...

Av anne-lie - 9 oktober 2010 22:54

  Har glömt att skriva att jag har en ny blogg nu som heter   http://www.annerotts.bloggplatsen.se   där kommer jag i fortsättningen blogga vidare om våra underbara rottisar och om familjen. Välkommen ... ...

Av anne-lie - 27 juli 2010 14:39

  Har varit dålig på att blogga i sommar. Värmen har varit otrolig och man har knappt orkat göra något. Hundarna har badat både i hav och sjö, självklart fick Natus även denna sommar våteksem. Blev tvungen att ta penecillin för att få bort det. Jez...

Av anne-lie - 27 juni 2010 21:35

  Midsommaraftonen firade vi tillsammans med Andrietta, Tomas och barnen. Jezzie och Natus följde med. Natus kom till paradiset, men han fick  inte träffa 2 av dom 3 vackra rottistikarna. Herta löpta och Fia är dräktig. Men söta Selma som snart fyl...

Av anne-lie - 17 juni 2010 14:52

  I går kväll åkte vi äntligen till klubben för lite träning med Natus. En massa glada rottisar på planen, härligt med sällskap. Jag fotade så det blir mest bilder i dagens blogg..        Husse och Natus       Ja vad säger man om denn...

Ovido - Quiz & Flashcards